Donald Trump, discurs inflamator de 4 iulie: Suntem sub asediul fascismului de extremă-stânga

0
1385

De ziua națională a Statelor Unite ale Americii, președintele țării, Donald Trump a ținut un discurs la Muntele Rushmore. În loc de un discurs unificator, Trump a folosit ocazia pentru a lansa noi atacuri la adresa adversarilor săi politici și a denunțat „fascismul de extremă stânga”, relatează The Guardian.

Sub Muntele Rushmore, în ajunul zilei independenței Statelor Unite, Donald Trump a ținut un discurs în care a vorbit despre „asediul lansat de fascismul de extremă-stânga asupra istoriei”.

„Țara noastră se confruntă că o campanie nemiloasă pentru ștergerea istoriei noastre, defăimarea eroilor noștri, ștergerea valorilor și îndoctrinarea copiilor. Gloate furioase încearcă să dărâme statuile fondatorilor noștri, să desfigureze cele mai sacre monumente comemorative și să dezlănțuie un val de infracțiuni violente în orașele noastre”, a spus Trump.

El a anunțat și un nou decret prezidențial prin care va crea o „Grădină Națională a Eroilor Americani”, un parc imens în care vor fi puse statuile „celor mai mari americani care au trăit vreodată”.

mai mult la   www.digi24.ro

Lasă un răspuns